Issuu.com: PDF+Flash=3 (faktisk!)

Ganske ofte tar jeg meg selv i å bli Hulken når jeg uforvarende støter på PDFer der jeg forventer HTML, og tilsvarende når jeg tvinges inn i et Flash-mareritt når enkel HTML ville gjort jobben så mye, mye bedre. Derfor er gleden desto større når jeg snubler over den to måneder gamle og danske Issuu.com, som konverterer PDF-dokmenter til en feiende flott Flash-applikasjon som både er responsiv, funksjonell og lekker.

Last opp pdf, få ut gosjameg et finfint flasj-dokument som er kanonnavigerbart.

Sjekk hera (miniview for embed, du kan selv bestemme størrelsen for embedden):

(Via TechCrunch)

Kommentarer

Takk for tipset, Pål! Jeg skal teste det litt ut, for jeg har vært på leting etter noe slikt til bladet Skattebetaleren. Dessverre virker det som om det funker best på magasiner som har mye bilder og lite tekst.

Takk for tipset. Det er mange som har lignende. Vi har sett på flere tilbydere, men de er veldig kostbare, er vår erfaring. Men vi er fortsatt på utkikk etter løsninger til alle bladene som lages i LO Media

Jeg har testet ut flere slike løsninger, og kommer til samme konklusjon hver gang – blader med mye tekst er rett og slett ikke egnet til å leses på skjerm. Issuu.com funker like godt som de fleste andre – men like dårlig når en skal forsøke å lese artikler med mye tekst. Jeg tilbyr i stedet de som virkelig er interesserte å laste ned en pdf – og så skrive ut de sidene de ønsker å lese.

Annonse

Nye bilder